Project Description

Esküvő-szervezés

Az esküvői előkészületek során sok minden fontos a pároknak. Legyen finom a vacsora, szép és stílusos a dekoráció, jó zene, profi fotós, de hol is kezdjük el a szervezést. Mielőtt még belekezdenétek keressetek fel egy szakértőt, vagyis egy esküvőszervezőt.
Joggal érezheted úgy életetek sorsdöntő Igen-jére készülve, hogy ezt nem lehet elszúrni. Nehéz, akár nyomasztó is lehet a felelősség, hogy jól csináljuk, a legjobban, hiszen nincs második esélyünk.

Ilyenkor mindenki a legjobb tanácsát szánja nektek, a legértékesebb tapasztalatait osztja meg veletek, a saját ízléséből kiindulva próbálja a figyelmeteket egy bizonyos irányba terelni. Anyuka, anyós, nagymama, testvér, barátnő azonnal ott van és segítséget kínál az esküvő előkészületeihez. Mindenkinek lesz egy két tippje, hogy hol tartsd az esküvőd, milyen legyen a dekorációd, DJ legyen vagy zenekar… Ha már zsong a fejed a sok „jó” tanácstól keress meg minket.

A tudás nem elég – ehhez hivatás kell. Vagyis nem egyszerűen esküvőszervezőre van szükséged, hanem olyan szakemberre, aki ugyanúgy odavan az esküvődért, akárcsak te magad.
Elsődleges célom, hogy egy személyes találkozó alkalmával jobban megismerjelek benneteket, majd együtt vágjunk bele a nagy napotok megszervezésébe.

Ha nem tudjátok, hogyan kezdjetek neki, mik a legfontosabb kérdések. A konzultáció során nem ajánlok nektek szolgáltatókat, hanem egy útmutatást adok, hogyan is vágjatok bele egyedileg a szervezésbe. Mire figyeljetek a helyszínnél a dekoráció vagy a fotós kiválasztásánál, a forgatókönyv megírásánál és választ adok az általatok felmerülő fontosabb kérdésekre.

A Tanácsadás díja: 30.000 Ft
/ Az ár az áfát nem tartalmazza /

Ha saját magatok szervezitek esküvőtöket, de a nagy napon szükségetek lenne valakire aki kézben tartja az eseményeket és összehangolja a szolgáltatók munkáját, forduljatok hozzám bizalommal.

Esküvő szervezési díj az esküvő napján: 200.000 Ft
/ Az ár az áfát nem tartalmazza /

TELJESKÖRŰ ESKÜVŐSZERVEZÉS

Az első találkozástól az esküvő napjáig folyamatos konzultáció. A tökéletes helyszín megtalálása.
Szolgáltatók bemutatása és segítségnyújtás a megfelelő kiválasztásában. Szolgáltatók munkájának összehangolása, forgatókönyv megírása, kóstolók, helyszínbejárások egyeztetése. Az esküvő napján az esküvőszervező folyamatos részvétele, a szolgáltatók munkájának.
Amennyiben esküvőtök szervezését rám bízzátok, az alábbi csomagok közül választhattok.

Én biztosítom és ajánlom részetekre a teljes szolgáltatói csapatot, az esküvőtökhöz tartozó minden szolgáltatást.
Ha ezt a csomagot választjátok, akkor általatok nem hozható általam nem ismert, általam nem ajánlott esküvői szolgáltató különös tekintettel a helyszínre, cateringre, dekorációra, zenekar/dj, fotósra, filmesre, ceremóniamesterre.
A csomag minimum 1 fő képzett és tapasztalt esküvőszervező rendelkezésre
állását foglalja magában a szerződés érvényességi ideje alatt.

Tiszteletdíjam: 200.000 Ft
/Az ár nem tartalmazza az áfát/

Én biztosítom, ajánlom részetekre a szolgáltatói csapat 50%-át.
Ha ezt a csomagot választjátok általatok hozható a kiválasztott szolgáltatói csapat 50%-a, de ezek közé nem tartozhat a helyszín, catering, dekoratőr, ceremóniamester és a fotós.
A csomag minimum 1 fő képzett és tapasztalt esküvőszervező rendelkezésre állását foglalja magában a szerződés érvényességi ideje alatt.

Tiszteletdíjam: 300.000 Ft
/Az ár az áfát nem tartalmazza/

Ezen csomag választása esetén átengedem részetekre akár a teljes szolgáltatói csapat ajánlásom nélküli kiválasztását, összeállítását.
A Gyémánt csomag választása esetén az esküvőszervező feladatai megsokszorozódnak és esetenként nehézségekbe ütközik az együttműködés egy
idegen, nem összeszokott csapat számára, mely a minőséget nagymértékben befolyásolja.
A csomag minimum 1 fő képzett és tapasztalt esküvőszervező rendelkezésre állását foglalja magában a szerződés érvényességi ideje alatt.

Tiszteletdíjam: 500.000 Ft
/Az ár az áfát nem tartalmazza/

Tovább az esküvőszervezés galériához